Maaike de Vries

Gedoe op je werk

ruzie met je leidinggevende, burn-out verschijnselen
Heb jij gedoe met een collega, leidinggevende of werkgever? Doodmoe word je ervan. Eigenlijk heb je zo helemaal geen zin meer in je werk. Het plezier is weg, je werkgeluk is 0. Zo ga je het niet langer meer volhouden. Of heb je je zelfs al ziek gemeld. Er moet nu echt iets veranderen en ik kan je daarbij helpen.

Hulp bij een arbeidsconflict

Of ben jij leidinggevende en weet je echt niet meer wat je moet doen om je medewerker zover te krijgen dat hij doet wat jullie hebben afgesproken? Je hebt al van alles geprobeerd. Maar het lijkt wel alsof niks lijkt te werken. Moedeloos en machteloos voel je je.
Sta je op het punt om een exit-traject te starten? Of heeft een medewerker zich ziek gemeld vanwege een conflict? Heeft de bedrijfsarts mediation voorgesteld? Ik kan je helpen.

Mediation of coaching

De verhoudingen op het werk zijn soms verstoord, terwijl een goede relatie cruciaal is om het beste uit jezelf te halen, fijn te kunnen werken en te doen wat je moet doen. Door middel van mijn doelgerichte en effectieve coaching en mediation kunnen jullie op de werkvloer snel helderheid krijgen. Dat zorgt voor rust. Rust waar jullie allebei naar verlangen. Eerst voer ik met ieder van jullie een individueel gesprek, of meer als dat nodig is. In dat gesprek onderzoeken en analyseren we de patronen waar jullie inzitten

Wanneer jullie allebei zien wat er precies gebeurt, ben je ook in staat om er verandering in aan te brengen. Wanneer we met z’n drieën in gesprek gaan, bespreken we eerst de patronen in jullie omgangsvorm. Wanneer de lucht geklaard is op dit vlak, is het in het vervolg van deze mediation of coaching tijd om het over de inhoud te hebben.

Tijdens de mediation leggen we vastgeroeste patronen en diepgewortelde overtuigingen bloot. Alles wat jij niet meer nodig hebt en wat je niet meer dient, mag worden opgeruimd zodat jij vanuit jouw kern en waarheid gaat leven. Stralend, authentiek, die mooie jij: volle kracht vooruit.

Wil jij deze stap zetten en heb jij baat bij een mediator, werkgerelateerde relatietherapie of duidelijke coaching? Neem dan contact met mij op!

“Iedere communicatie heeft een inhoud- en relatieaspect. Het relatieaspect is bovendien de metacommunicatie boven de inhoud”

Dus wil jij;

Samen leggen we vastgeroeste patronen en diepgewortelde overtuigingen bloot. Alles wat jij niet meer nodig hebt, wat jou niet meer dient, mag opgeruimd worden. Zodat jij vanuit jouw kern en waarheid kunt gaan leven. Stralend, authentiek, die mooie jij, volle kracht vooruit! Wil jij deze stap gaan zetten? Neem dan contact met mij op!

Wat anderen zeggen