Maaike de Vries

Je relatie weer springlevend?

Samen ervaren jullie in een paar maanden weer ongekend geluk. 

Niemand begint aan een relatie met de intentie om te scheiden. Toch is dit precies het punt waar je bent aanbeland. Het begon zo mooi. Het voelde zo goed. Hoe kon het dan zover komen? Uitkijkend over de brokstukken van die ooit zo fijne relatie, weet je eigenlijk niet meer of je hier wel mee verder wilt gaan. Steeds dezelfde ruzies of meningsverschillen die niet uitgesproken te kunnen worden, irritaties over zo ongeveer alles. De ruzies over rondslingerende sokken waren zo erg nog niet. Daar waar eerst de liefde woonde, huizen nu vooral frustratie, verdriet en leegte. Zo had je jouw relatie niet voorgesteld.

Steeds weer probeer je te achterhalen waar die angel zit die zo blijft steken. Als die ander nou wat meer ‘zus en zo’ doet. En dan jij dan een beetje meer van ‘dit of dat’. Dan zou de relatie toch moeten werken? Maar dat doet het niet. Erover praten lukt niet meer. Het liefst zou je de handdoek in de ring gooien en dat is een hele pijnlijke conclusie. Een conclusie die je eigenlijk nog helemaal niet wilt trekken.

Herken je dit?

1:12 Nederlanders is ongelukkig in zijn/ haar relatie. Ze staan op het punt om de handdoek in de ring te gooien en dénken dat ‘het’ er niet meer in zit. maar wat betekent ‘het’ eigenlijk voor jullie?

Wil je dit?

Maar hoe ga je van ‘KLAAR met je relatie’ naar die springlevende liefdesrelatie? Hoe breng je verandering aan? Niet alleen op papier, maar écht in jullie (drukke) leven? Je hebt zelf al best wel vaak stappen gezet om verandering te bewerkstelligen. Je bent gesprekken aangegaan met je partner, je hebt online cursussen gedaan, zelfhulpboeken over de liefde gelezen, noem maar op. Een duurzame verandering heeft het je niet opgeleverd. Het probleem met deze oplossingen is dat ze niet teruggaan naar de oorsprong, niet een laag dieper kijken dan alleen het gedrag wat je ziet. Het blijft allemaal aan de oppervlakte.
Gelukkig heb je nog één troef om in te zetten!

Met Let Love Rule neem ik jou en je partner als individu én jullie samen als liefdespartners mee in het herontdekken van jullie vuur, het laten opbloeien van de passie en het opnieuw uitvinden van die liefdevolle basis voor jullie kids.

Geen oneindig geklets op een sofa.
Geen systeemplafond.
Geen saaie bedoeling, maar totaal iets anders.

Een bruisend en sprankelend (en natuurlijk ook serieus) programma.

Dit programma is alleen voor stellen die bereid zijn echt te investeren. 

Dit programma bestaat uit 1:1 coachgesprekken, een 1-daagse luxe en geheel verzorgd couple retreat, losse partnersessies, thuisopdrachten, werkboeken, 12/5 Whatsapp support voor dingen die onderweg gebeuren en niet kunnen wachten tot een volgende sessie en vele extra’s. De combinatie van dit alles is een  bewezen succesformule voor snel resultaat! In no-time vinden jullie elkaar weer terug en dat werkt door in jullie hele omgeving. Met als állerfijnste side effect, het werkt door op jullie kinderen. Want als het vuur weer is aangewakkerd tussen jullie en de liefde weer stroomt, dan zijn jullie kinderen je heel dankbaar!

3 pijlers waarop het Let Love Rule programma gebaseerd is:

 1. INZICHT. (Nog meer) inzicht in hoe het komt dat jij reageert zoals je reageert. 95% van je reacties gaat – net als autorijden – onbewust. Samen ontdekken we jouw verborgen belemmerende overtuigingen en waar die vandaan komen.
 2. VERBINDING. Meer verbinding, betere communicatie en meer plezier in jullie relatie. Krijg informatie, tips en gereedschap om dit voor elkaar te krijgen.
 3. TOEKOMST. Jullie schrijven samen jullie toekomstvisie. Tijd om alle doelen in acties om te zetten zodat het niet alleen blijft bij dromen. Jullie maken opnieuw een verbintenis met elkaar met jullie toekomstvisie.

Dit traject heb ik met heel mijn hart opgezet omdat ik tijdens mijn werk als scheidingsbegeleider vaak hoorde dat stellen relatietherapie hadden geprobeerd. Als ik dan doorvroeg, kwam er vaak uit dat er één of twee gesprekken hadden plaatsgevonden en dat het traject daarna gestopt was vanwege allerlei vage redenen.
En toen dacht ik; ‘ Hoe kan je elkaar na twéé gesprekken serieus aankijken en zeggen dat je er alles aan hebt gedaan om
een scheiding te voorkomen? Triest voor de ouders, maar ook dacht ik keer op keer aan die arme kinderen. 80.000 kinderen krijgen ieder jaar te horen dat hun ouders gaan scheiden. Dat is veel. Te veel.

En één op de vijf samengestelde gezinnen redden het ook niet. Waar is de veilige basis voor onze kinderen?
Dit maakte dat ik dacht: ‘dit moet en kan anders!’

Let love Rule is niet voor iedereen. Ook al zijn de resultaten echt verbluffend en heb ik alle bagage en ervaring die nodig is om dit fantastische traject ook jouw relatie weer springlevend te maken. Het programma vraagt de nodige inspanning. Denk je op voorhand al, ‘het moet er wel even tussendoor’?, Dan is het niet het juiste moment om in te stappen. Ook als jij ervan overtuigd bent dat je partner 100% verantwoordelijk is voor hoe jullie relatie er nu voor staat, dan is de kans op grootse resultaten niet binnen handbereik. Twijfel je? Neem dan natuurlijk altijd eerst contact met me op!

En wat als jullie besluiten om in te stappen?

 • Allereerst van harte gefeliciteerd! Jullie hebben echt een super mooie keuze gemaakt!
  Daar mogen jullie trots op zijn.
 • We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin maken we uiteraard verder kennis,
  hoor ik graag wat jullie het allerliefste willen en waarnaar jullie verlangen. En starten
  we samen onze reis.
 • Daarna maken we alle praktische zaken in orde en plannen we de eerste sessies
  vooruit, zodat dat alvast maar is vastgelegd.
 • Jullie zullen echt verbaasd zijn hoe snel jullie al verandering merken!

Binnen 6 maanden hebben we het gehele traject doorlopen.
En is jullie relatie compleet veranderd. Wacht niet langer en gun jezelf die vrijheid!

Wat anderen zeggen