Relatiecoaching

relatietherapie bij ruzie, onrust en sleur

Niemand begint aan een relatie met de intentie om te scheiden. Toch is dit precies het punt waar je bent aanbeland. Het begon zo mooi, het voelde zo goed. Hoe kon het dan zover komen? Uitkijkend over de brokstukken van die ooit zo fijne relatie, weet je eigenlijk niet meer of je hier wel mee verder wilt gaan. Steeds dezelfde ruzies, meningsverschillen die niet uitgesproken te kunnen worden, irritaties over zo ongeveer alles. De ruzies over rondslingerende sokken waren zo erg nog niet. Daar waar eerst de liefde woonde, huizen nu vooral boosheid, frustratie en verdriet. Zo had je jouw relatie niet voorgesteld.

Steeds weer probeer je te achterhalen waar die angel zit die zo blijft steken. Als die ander nou wat meer ‘zus en zo’ doet. En dan jij dan een beetje meer van ‘dit of dat’. Dan zou onze relatie toch moeten werken? Maar dat doet het niet. Erover praten lukt niet meer, het liefst zou je de handdoek in de ring gooien. En dat is een heel pijnlijke conclusie. Een conclusie die je eigenlijk nog helemaal niet wilt trekken.

Let love Rule

Als relatiecoach help ik jullie om weer met elkaar te praten in plaats van tegen elkaar. Om het weer gezellig en leuk met elkaar te hebben. Om de intimiteit weer terug te krijgen. 

Stel je eens voor hoe het zou zijn als het weer een beetje vanzelf gaat in je relatie en je er minder last van hebt dan je relatie niet lekker loopt. Dat zijn echt een heleboel zorgen minder! Dat is echt een enorme opluchting!

Zitten jullie samen in een lastige periode? En wil je het samen goed uitkomen? Schroom niet en neem contact op. Je moest eens weten hoeveel andere stellen in dezelfde situatie zitten. Jullie zijn niet de enige! Maar kunnen wel het stel zijn die elkaar weer weten te vinden. 

Loop je compleet vast in jouw eigen gedachten, gepieker en verdriet? Heb je alle kaarten gespeeld en lukt het maar niet om jullie patronen te doorbreken? Ben je moe van het wijzen naar de ander en zie je geen andere mogelijkheid dan uit elkaar gaan

Weet dan dat je nog 1 troef in handen hebt! De laatste kaart die je kunt inzetten. Het is de kaart van de eigen regie weer in handen nemen, weer focussen op jullie relatie en van daaruit op een andere manier de communicatie aan te gaan.

Mijn aanpak

Eerst met beide een 1:1 coachgesprek

Daarna een complete dag met elkaar aan het werk. Zie het als een 1daagse retreat. Heerlijk verzorgd op een mooie locatie.

Daarna met beide nog 2x een 1:1 coachgesprek. Of mocht er wat anders nodig zijn dan passen we het programma aan. Iedere relatie is tenslotte anders en vraagt ook om maatwerk.

Aan het einde nog een 1/2 dag gezamenlijk om al het geleerde te integreren.

Tijdens het gehele traject hebben jullie 24/5 mijn support via Whatapp. Ik ben er voor jullie en ga voor jullie door het vuur!

De eerste stap die je daarin kunt zetten is contact met mij opnemen. En dan gaan we samen aan de slag.

“Iedere communicatie heeft een inhoud- en relatieaspect. Het relatieaspect is bovendien de metacommunicatie boven de inhoud”

-Paul Watzlawick-

Herken jij dit?

Binnen 4 maanden hebben we het gehele traject doorlopen. En is jullie relatie compleet veranderd. Wacht niet langer en gun jezelf die vrijheid!

Wat anderen zeggen