Maaike de Vries

Personal Coaching

verder werken aan je zelf

Als je alles bij elkaar optelt, zou je niets te klagen mogen hebben. Kijkend naar je eigen leven zou je het perfecte plaatje voor je moeten zien. En hoewel je alles voor elkaar lijkt te hebben, voelt het voor jou toch helemaal niet zo perfect. Ja, je hebt een leuke baan, een lieve partner, schatten van kinderen, leuke sociale contacten.

Maar ergens knaagt er iets. Is dit het nou?

Als je vooruit wilt, moet je weten wat je tegenhoudt.

Is dit alles?

Het is oké om op een punt in je leven te belanden waarop je het even niet meer weet. Dat je alles lijkt te hebben, maar niet hardop en uit volle overtuiging kunt zeggen dat je gelukkig bent. Het is heel menselijk om uit koers te raken en je af te vragen of je dit nog wel wilt. Dat is geen falen, dat is goed voor jezelf zorgen! Want als je op dat punt bent aanbeland, weet je dat het alleen nog maar de goede kant op kan gaan. Doormodderen is niet langer een optie, maar dan zul je wel aan de slag moeten.

Doorbreek patronen

Het goede nieuws is dat ik je daar door personal coaching bij kan helpen. De oplossing zit namelijk al lang in jou. Je kunt de regie over jouw leven tijdens deze coachingsessies in eigen handen nemen. Jij mag jouw eigen pad bewandelen en weer volop vanuit jouw essentie gaan leven. Niet meer van buiten naar binnen, maar van binnen naar buiten!

Dankzij uitgebreide personal coaching leggen we de vastgeroeste patronen en diepgewortelde overtuigingen bloot. Alles wat jij niet meer nodig hebt, wat jou niet meer dient, mag opgeruimd worden. Zodat jij vanuit jouw kern en waarheid kunt gaan leven. Stralend, authentiek, die mooie jij, volle kracht vooruit!

Wil jij deze stap gaan zetten?
Neem dan contact met mij op!

"The cure for the pain is in the pain"

Dus herken jij het volgende:

Samen leggen we vastgeroeste patronen en diepgewortelde overtuigingen bloot. Alles wat jij niet meer nodig hebt, wat jou niet meer dient, mag opgeruimd worden. Zodat jij vanuit jouw kern en waarheid kunt gaan leven. Stralend, authentiek, die mooie jij, volle kracht vooruit! Wil jij deze stap gaan zetten? Neem dan contact met mij op!

Wat anderen zeggen