Maaike de Vries

Ik ben Maaike, aangenaam.

We hebben maar één leven. Hoe wil je daar invulling aan geven?
Wachten tot de spits voorbij is? Gewoon dwars op de snelweg stil blijven staan en het verkeer blokkeren. Jezelf slachtoffer voelen maar geen actie ondernemen? En je basis – je relatie- onder je vandaan zien glippen?

Ik ben Maaike en ik help je naar een relatie die ondanks de spits van jullie leven weer springlevend is. Onze kinderen willen niks liever dat papa en mama bij elkaar blijven. Dat ze gelukkig bij elkaar blijven. In mijn ogen is dit, naast het grootbrengen van onze kinderen, een belangrijke taak en verantwoordelijkheid. Houdt je relatie gezond en gelukkig, zodat je kinderen in deze veilige en gezonde omgeving kunnen opgroeien.

Er is werk aan de winkel! Maar jullie hoeven het niet alleen te doen. Ik help jullie graag. Want het kan echt!

“Ook in de spits van je leven kan je relatie springlevend zijn en kunnen jullie ongekend geluk ervaren!”

Voor mij is het belangrijk dat iedereen in mijn gezin gezond is. Dat is de basis. Mijn gezin een warme veilige basis bieden, staat wel bovenaan mijn prioriteitenlijstje. Een basis waar ieder zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen, zichzelf kan zijn, maar wel in verbinding blijft met elkaar. Mijn man en ik verdelen de taken evenwichtig in huis. En als partners zijnde werken we beide hard om onze relatie goed te houden. We kunnen leunen bij elkaar als het nodig is, maar laten elkaar ook vrij om eigen dingen te doen.

Ik sta ook in de spits van mijn leven. Ik ben getrouwd met Wilbert. Ik ben moeder van 3 prachtige kinderen (11, 8 en 6 jaar). Samen met special member of the family, onze hond Lola, wonen wij in Wateringen. Wilbert werkt fulltime en ik ben ondernemer. Niet bepaald een rustig leven en veel ballen om in de lucht te houden. De tropenjaren – waarin je grotendeels geleefd wordt – zijn we wel voorbij. De kunst is om elkaar ook in de tropenjaren niet uit het oog te verliezen en na deze jaren nog steeds gezellig en
liefdevol te zijn met je partner.
En echt: het kan! Samen jullie code kraken zorgt voor verbinding en geborgenheid bij elkaar.

Nadat ik op een kruispunt in mijn leven was aangekomen en mijn carrière en geluk overwoog, ben ik verschillende opleidingen gaan volgen. Eerst kwam ik in het werkveld van scheidingsmediatior terecht. Daar heb ik veel mensen door hun scheiding heen mogen helpen. Toch kwam ik erachter dat dit niet de plek was om mijn missie te leven. Dat maakte dat ik mij meer ging richten op ex-partners. Vaak denken mensen dat een scheiding de uitkomst is. Dat je dan rust hebt en minder met elkaar hoeft te communiceren. Het tegendeel is waar. Er wordt juist meer van je verwacht in de afstemming, communicatie en planning met je ex. Een bron van
frustratie en irritatie die vooral voor de kinderen in het gebroken gezin niet goed is. Het is fijn om de communicatie tussen ex-partners te zien verbeteren omdat ik weet dat de weerslag op de kinderen dan ook minder zwaar weegt, maar toch voelde ik
een vuurtje branden dat zich hard wilde maken om ‘exen worden’ te voorkomen.
Het is mijn missie om relaties springlevend te houden. Oók in de tropenjaren en de
spits van je leven! En ik word me daar toch een partijtje blij van. Deze hele samenloop aan ervaringen en scholingen hebben ervoor gezorgd dat mijn unieke en exclusieve traject “Let Love Rule” het levenslicht zag. Al mijn kennis en ervaring komt hierin samen. Het allermooiste? Het werkt fantastisch!

Dit traject heeft al zoveel stellen die op het punt stonden om de scheidingsknop in te drukken op een ander spoor kunnen brengen. Zo fijn voor zichzelf als individu, hun relatie én hun kinderen.
En het kan voor jullie ook! Ruim je ergernissen uit de weg en ga voor een relatie die weer springlevend is!

Ik ben een doorgewinterde ergenissen-ontruimer en een springlevende-relatiespecialist, maar ik ben ook gewoon mens.

Deze dingen zal ik mij áltijd aan blijven ergeren:

Hang jij met je hand boven de scheidingsknop of is je relatie gewoon niet meer wat je ervan verwacht? Pak die handdoek op en plan een kennismaking (geheel vrijblijvend natuurlijk)