Maaike de Vries

Deskundignetwerk ZON! Kinderopvang

Alle drie mijn kinderen zitten op de BSO bij ZON! Kinderopvang. Ze hebben het daar geweldig naar hun zin. En als ouder ben je dan zo blij om te zien dat ze daar met zoveel plezier naar toe gaan. 

Sinds kort heeft ZON! een nieuw initiatief. Het Zorgnetwerk. Dit netwerk is er om gezinnen in een vroeg stadium met vragen of problemen bij te kunnen staan. Om ouders en kinderen de best mogelijke zorg te bieden, zodat alle kinderen zo veilig en fijn mogelijk kunnen opgroeien.


Netwerk

Een groep van experts met verschillende achtergronden zijn aangesloten bij dit netwerk. Kindercoaches, psychologen, speltherapeuten, emotietherapeuten.
En ik heb mij daar ook bij aan mogen sluiten omdat ik dit initiatief van harte ondersteun.

Doel


Het doel van het netwerk is om de drempel te verlagen, de juiste hulp (sneller) te kunnen aanbieden mocht je dit nodig hebben. Je ziet tegenwoordig heel vaak dat er lange wachttijden zijn wanneer je hulp nodig hebt en dit is absoluut niet wat je wilt. Als je hulp nodig hebt heb je geen zin om te wachten en heb je het direct nodig. Omdat juist hoe eerder je aan de bel kunt trekken, hoe sneller je ook resultaat ziet. Dus daarom is het juist zo goed om preventief en laagdrempelig je vraag te kunnen stellen. Een mooi initiatief dus!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp