Maaike de Vries

“π™ƒπ™€π™š π™¨π™žπ™’π™₯π™šπ™‘ 𝙠𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™―π™žπ™Ÿπ™£”

“π™ƒπ™€π™š π™¨π™žπ™’π™₯π™šπ™‘ 𝙠𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™―π™žπ™Ÿπ™£”

We zaten in mijn kantoor voor een derde 1:1 coachsessie. We hebben net de gezamenlijke dag van het traject β€˜Let Love Rule’ achter de rug. En nu tijdens het volgende 1:1 gesprek gaf deze vrouw ,van het stel dat ik begeleid, aan dat ze het weer zo leuk hebben met elkaar.Β  En sprak ook de woorden; β€œHoe simpel kan het zijn?”

En dat te bedenken dat dit stel in eerste instantie bij mij kwam om de scheiding te regelen. Ze waren al in contact met een hypotheekadviseur om te kijken of het huis overgenomen kon worden. De man had inmiddels ook contacten met een andere vrouw.

En toen bleek er ergens heel ver weg toch nog een vlammetje te branden en zijn ze omgedraaid en van de scheiding afgestapt.

Ze zijn vol overgave het traject β€˜Let Love Rule’ ingestapt. En met verbijstering en een grote glimlach heb ik deze vrouw afgelopen week aangehoord. Ze hebben de code voor hun relatie gekraakt. Alles is 180 graden omgedraaid.

Er is door hen beide hard gewerkt. Want zeg nou zelf, ze waren toch al een heel eind op weg in de scheiding. En dan ineens weer omdraaien om aan je relatie te werken, vraagt zeker wel heel veel van beide partijen. Maar Liefde is ook echt een werkwoord.

Vertrouwen dat redelijk weg is en weer hersteld moet worden. Dit is niet zomaar gedaan. Maar als je beide ervoor open staat, bereid bent naar je eigen aandeel te kijken en er keihard voor te werken.

Dan geeft dit voorbeeld maar aan dat er nog van alles mogelijk is als je de code maar weet te kraken.

Ook benieuwd of jullie code zo β€œsimpel” te kraken is? Ik beantwoord graag al je vragen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp